Yhdistys tukee

Kisamatkatuki

SBCAK ry:n syyskokouksessa 19.11.2016 hyväksyttiin hallituksen ehdotus kisamatkatuen myöntämisestä jäsenien ulkomaan maajoukkuematkoihin. Ehdot tuen saamiselle:

  1. Hakijan (koiran omistaja tai ohjaaja) pitää olla SBCAK ry:n jäsen ja koiran on oltava rodultaan bordercollie tai australiankelpie.
  2. Vain yhtä tukea voi hakea per jäsen per vuosi.
  3. Tuki on matkakuluihin 100€ ja se maksetaan kuittia vastaan.
  4. Kriteereinä on ulkomaille tehty maajoukkuematka agilityn, koiratanssin, pk-lajien, rally-tokon, tokon ja paimennuksen pm-, em- ja mm-kilpailuihin (myös para- ja juniorkilpailut) sekä kutsunäyttelymatka ulkomaille.
  5. Hakemuksen liitteenä on oltava jokin todistus koiran osallistumisesta kyseiseen kilpailuun. Esim. kopio kilpailukirjasta tai arvostelulomakkeesta.
  6. Tukihakemus on tehtävä viimeistään 31.12. sinä vuonna, kun kilpailu käydään.
  7. Tukihakemukset on lähetetään tarvittavine liitteineen osoitteeseen: pj.sbcak(at)gmail.com

Nuoren koiran selittämättömän kuoleman takia tehty ruumiinavaus

Hallitus päätti tukea jäseniä maksamalla nuoren, alle 2 vuotiaan, australiankelpien tai bordercollien äkillisen, selittämättömän kuoleman takia tehdyn Eviran ruumiinavauksen kustannukset. Koiran omistajan tulee olla SBCAK ry:n jäsen ja luovuttaa kopio ruumiinavauspöytäkirjasta yhdistykselle.

Tällaisessä tapauksessa tulee ottaa pikaisesti yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan: Nina Juoperi / 040 845 7274 / pj.sbcak(at)gmail.com