Osallistuminen Vuoden Koira ja Vuoden Kasvattaja – kilpailuihin

Pian valitaan taas SBCAK ry:n Vuoden Koirat ja Vuoden Kasvattajat. Lähetä koirasi tulokset osoitteeseen: vuodenkoiratsbcak@gmail.com
31. tammikuuta 2023 mennessä.

Huom, kasvattaja kilpailuun osallistuvat! Laitattehan spostia yllä mainittuun osoitteeseen, niin saatte kaavakkeen pisteiden laskua varten.

Vuoden Koira ja Vuoden Kasvattaja -kilpailuihin otetaan mukaan kaikki kyseisen kalenterivuoden aikana Suomen Kennelliiton, Suomen Palveluskoiraliiton ja Suomen Agilityliiton (ulkomailla FCI:n hyväksymän Kennelliiton) hyväksymiin näyttelyihin ja kokeisiin Suomessa tai ulkomailla osallistuneet bordercolliet ja australiankelpiet, joiden omistajista vähintään yksi on SBCAK ry:n jäsen. Koiran tulee asua pääsääntöisesti Suomessa.
Huomioithan että sääntöjä on päivitetty edellisestä vuodesta.
Osallistumisohjeet ja kilpailun päivitetyt säännöt löydä SBCAK:n kotisivuilta osoitteesta: sbcak.fi/saannot-ja-lomakkeet/
Vuoden Koira-kilpailujen voittajiin ollaan yhteydessä tulosten tarkastuksen jälkeen. Kaikki tulokset julkaistaan SBCAK ry:n lehdessä, yhdistyksen nettisivuilla ja Facebookissa. Lisäksi jokaisen kategorian voittajien esittelyt julkaistaan SBCAK ry:n lehdessä. Palkinnot jaetaan SBCAK ry:n vuosikokouksessa. Niitä ei toimiteta jälkikäteen voittajille. Molemmille roduille on omat kilpailut jokaisessa kategoriassa.