Haku Rally-tokon SM-joukkueeseen 2023Haku SBCAK:n Rally-tokon SM-joukkueeseen 2023 on auki!

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään 12.-13.8.2023 Liperissä, Pärnävaaran koiraurheilukeskuksessa.

Kilpailujen järjestäjänä toimivat Joensuun Agilityurheilijat JoA ry ja Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry.

Lauantaina 12.8. järjestetään avoin luokka ja mestariluokan karsinta. Sunnuntaina 13.8. järjestetään alokasluokka, voittajaluokka ja mestariluokan finaali.

Yhdistys maksaa kilpailuihin yhden joukkueen osallistumismaksun.Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokas- tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Lisäksi voidaan valita yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai mestariluokkaan.

Ohjaajan tulee olla SBCAK ry:n jäsen ja koiran rekisteröity puhdasrotuinen bc tai kelpie. Osallistumisvaatimukset ja valintakriteerit: SPKL_Liite_1_Rally-tokon_SM-j%E4rjest%E4misohje_VALINTAKRITEERIT_2019.pdf (virkku.net)SBCAK: https://sbcak.fi/sm-joukkueet/

Ilmoittautumiset 28.6.-9.7.2023 välisenä aikana: rally.sbcak(at)gmail.com Ilmoitathan koiran ohjaajan tiedot sekä koiran tiedot (virallinen nimi, rotu, kutsumanimi, rek.nro, säkäkorkeus).