Pentueilmoitus, australiankelpie

  Täytä lomake huolella!

  Yksikään kohta ei ole pakollinen, mutta ylläpito lähettää sähköpostia perään, jos lomakkeessa on epäselvyyttä, eikä julkaise pentueilmoitusta, ennen kuin asia on selvitetty.

  Huomaa, että osa kohdista on "ei tiedossa" tai "ei tutkittu". Nämä siksi, koska useimmiten tähän ei vastata. Jos kohta kuitenkin on tiedossa, sen voi pudotusvalikosta muuttaa.

  Jos sinulla on kysyttävää, lomake ei toimi, tai kohtaat jonkin muun ongelman, voit laittaa sähköpostia ylläpidolle: webmaster.sbcak(at)rajalassie.net

  Kasvattajan tiedot  Pentueen tiedot
  SBCAK-kasvattajapaketti

   

  Vanhempien tiedot

   

  Uroksen perustiedot

  Lähetä korkeintaan kaksi kuvaa uroksesta. JPG, PNG ja GIF -kuvamuodot ovat tuettuja. Kuvan maksimikoko on 6Mb, mutta suotavaa olisi vakaan sähköpostiliikenteen vuoksi pienentää kuva alle 2Mb kokoon. Voit halutessa mainita kuvaajan nimen.
  Uroksen terveystulokset


  Valitse alta tulos. Jos VA ja SP on tutkimatta, hyppää kohtien yli.

  Uroksen luonnetestaus

  Uroksen harrastaminen ja kisatulokset

  Jos koira harrastaa jotain, muttei ole kisannut lajissa, tästä voi mainita oikein hyvin kyseisen lajin kohdalla.   

  Nartun perustiedot

  Lähetä korkeintaan kaksi kuvaa nartusta. JPG, PNG ja GIF -kuvamuodot ovat tuettuja. Kuvan maksimikoko on 6Mb, mutta suotavaa olisi vakaan sähköpostiliikenteen vuoksi pienentää kuva alle 2Mb kokoon. Voit halutessa mainita kuvaajan nimen.
  Nartun terveystulokset


  Valitse alta tulos. Jos VA ja SP on tutkimatta, hyppää kohtien yli.

  Nartun luonnetestaus

  Nartun harrastaminen ja kisatulokset

  Jos koira harrastaa jotain, muttei ole kisannut lajissa, tästä voi mainita oikein hyvin kyseisen lajin kohdalla  Pentueilmoituksien käsittelyssä voi kestää viikko.