SBCAK kerää vuosittain joukkueet tokon, rally-tokon ja agilityn suomenmestaruuskilpailuihin.

Tältä sivulta löydät hakuohjeet rally-tokon SM-joukkueeseen. Tokon ja agilityn joukkuehakuohjeet ovat tulossa myöhemmin.


Hakuohjeet Rally-tokon SM-joukkueeseen:

SM-kisat järjestetään tänä vuonna Kuopiossa 17.8.2019.

Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokas- tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Lisäksi voidaan valita yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai mestariluokkaan.

Ilmoittautumiset 30.6. mennessä: rally.sbcak(at)gmail.com

Ilmoitathan koiran ohjaajan tiedot sekä koiran tiedot (virallinen nimi, rotu, kutsumanimi, rek.nro, säkäkorkeus).

Yhdistys maksaa joukkueen osallistumismaksun.

Lisätietoja SM-kilpailuja koskien järjestäjän sivuilta.

 

SBCAK ry:n Rally-tokon SM-joukkueiden valintakriteerit:

Yleiset säännöt:

Koiran tulee olla puhdasrotuinen rekisteröity bordercollie tai kelpie ja ohjaajan SBCAK Ry:n jäsen. Koirakolla tulee olla vähintään yksi hyväksytty tulos luokasta, jossa kilpailee SM-kisoissa. Ohjaaja voi edustaa joukkuekilpailussa vain yhtä yhdistystä.

ALO ja AVO koirat:

Joukkueeseen valitaan kolme parhaat pisteet saavuttanutta ALO ja/tai AVO koirakkoa ja näiden lisäksi kaksi varakoirakkoa. Valinnassa huomioidaan koirakon paras pistemäärä luokasta, johon se aikoo osallistua SM-kisoissa. Jos pisteet menevät tasan, valinta suoritetaan arpomalla.

VOI ja MES koirat:

Joukkueeseen valitaan kaksi parhaat pisteet saavuttanutta VOI ja/tai MES koirakkoa ja näiden lisäksi yksi varakoirakko. Valinnassa huomioidaan VOI-luokan koirakon paras pistemäärä VOI-luokasta ja MES-luokan koirakon neljän parhaan tuloksen keskiarvo MES-luokasta. Jos pisteet menevät tasan, valinta suoritetaan arpomalla.