Liittymällä Suomen bordercolliet & australiankelpiet ry:n jäseneksi saat yhdistyksen lehden 4 kertaa vuodessa, voit osallistua jäsenille tarkoitettuihin koulutuksiin, leireille ja kisoihin sekä Vuoden Koira-kisaan. Lisäksi sinulla on äänestysoikeus vuosikokouksissa.

Voit liittyä jäseneksemme nettilomakkeella. Hallitus käsittelee jäsenhakemuksen seuraavassa kokouksessa, jonka jälkeen sinulle lähetetään maksutiedot. Jäsenyys astuu voimaan maksettuasi jäsenmaksun.

Tiedon hallituksen seuraavasta kokouksesta löydät tarvittaessa tapahtumakalenterista.

Mikäli jäsenmaksua ei jonain vuonna suoriteta maaliskuun loppuun mennessä, päättyy jäsenyys ja uudelleen jäseneksi halutessasi, tulee liittymismaksu maksaa uudelleen.

Kaikissa jäsenasioissa sinua auttaa jäsensihteeri (jasensihteeri.sbcak(at)gmail.com)!

 

Jäsenmaksuhinnat uusille jäsenille

Varsinainen jäsen Suomesta 25 €
ulkomailta 37 € (sis.postikulut)
Liittymismaksu 8 €
Perhejäsen 7 €
Kasvattajapakettimaksu 8.5 € / kalenterivuosi / hlö
(kasvattaja liittää uudet pennun ostajat)
Yhdistyksen tilinumero: FI1680001301515921

 

Jäsenmaksut ovat kalenterivuodelta. Mikäli liityt kesken vuotta jäseneksi, niin saat kuitenkin koko vuoden lehdet (mikäli alkuvuoden lehtiä on jäljellä). Perhejäsenelle ei tule erillistä lehteä, vaan varsinaiselle jäsenelle ja perhejäsenelle tulee yhteinen lehti. Muuten perhejäsenellä on samat oikeudet kuin varsinaisellakin jäsenellä.

Liittyessäsi kasvattajapakettilaisesta varsinaiseksi jäseneksi sinun ei tarvitse maksaa enää liittymismaksua. Jäsenmaksuohjeet tulevat vuoden viimeisessä lehdessä. Huom! Kasvattajapakettilainen ei ole yhdistyksen jäsen.