MOVE WELL

Pennun Vuosi -jumppakurssi
Pennun Vuosi -jumppakurssi toteutetaan suljetussa facebook-ryhmässä. Kurssi alkaa 15.7.2020 ja jatkuu sen jälkeen tauotta niin, että uudet pennut pääsevät koska vaan mukaan.

Kurssilla käydään läpi ikäkausittain sopivat jumpat koiralle, jotta ne tukevat sen kehitystä ja auttavat pentua oppimaan käyttämään kroppaansa taloudellisesti ja oikein. Pentu saa kurssilta hyvän pohjan urheilukoiran arkeen. Kurssi toki sopii ihan kaikille pennuille.

Välineinä dobopallo tai vastaava, tasapainotyyny, pienet puolipallot, tikapuut, keppihevoshypyt, vati, lastenjakkara ym. Paljon pystytään soveltamaan, kaikkea ei tarvitse heti hankkia.

Kurssi etenee 2 kk iästä 12 kuukauden ikään.
Nyt kurssin käynnistyessä harjoitukset kuvataan samaa tahtia kurssimallin kasvamisen kanssa.

Kurssin hinta on normaalisti 100€, mutta SBCAK ry:n jäsenille hinta on 80€ ja erityinen kasvattajahinta 50€/pentu, jos kasvattaja ostaa kurssin osallistumisen kasvateilleen.

Ilmoittautumiset suoraan Move Well:iin: tanja.pitkanen(at)movewell.fi

Facebook-sivu »

Urheilukoiran jumppakurssi 1
Kuuden kuukauden kestävä jumppakurssi, jossa kullekin koirakolle valitaan sopivan lähtötason harjoitteet kustakin osa-alueesta. Näin kurssista saa maksimaalisen hyödyn.

Kurssi alkaa 1.8. Kurssin hinta normaalisti 100€, nyt SBCAK ry:n jäsenille 80€. Ilmoittautuminen kuten yllä mailitse suoraan Move Well:iin tanja.pitkanen(at)movewell.fi.