Suomen hallitus ja sen myötä Suomen Kennelliitto ovat päättäneet rajoittaa yleisötapahtumien järjestämistä koronavirustartuntojen estämiseksi. Kaikki koiranäyttelyt, kokeet ja kilpailut sekä Suomen Kennelliiton järjestämät muut tilaisuudet on peruttu 31.5.2020 saakka.

Suomen bordercolliet ja australiankelpiet ry:n hallitus on päättänyt, että 29.3. Lempäälässä järjestettävä kevätkokous perutaan ja siirretään myöhempänä ilmoitettavaan ajankohtaan. Kokouksen peruuntumisesta sekä uuden päivämäärän ja paikan ilmoittamisesta tullaan lähettämään jokaiselle Sbcak ry:n jäsenelle henkilökohtaisesti sähköposti tai kirje.

Mikäli et saa kumpaakaan, otathan yhteyttä jasensihteeri.sbcak(at)gmail.com

SBCAK ry:n hallitus odottaa Suomen Kennelliiton ohjeita siitä miten Pevisat ja Jalostuksentavoiteohjelmat tullaan käsittelemään, koska niitä ei saada meistä riippumattomista syistä nyt käsiteltyä yleiskokouksessamme SKL:n määräaikaan mennessä.

Tiedotamme asiasta!

Koronaviruksen vuoksi tilanne elää jatkuvasti ja Sbcak ry:n hallitus pyrkii informoimaan jäsenistöään mahdollisimman pian ja selkeästi kaikista muuttuneista tilanteista.

Luonnetesti 30.-31.5. Muurame on peruttu. Testi siirretään mahdollisuuksien mukaan syksyllä. SBCAK ry:n Erikoisnäyttely 12.7. Saarijärvellä järjestetään, mikäli olosuhteet sen sallivat.

SBCAK ry:n hallitus