Hyvä kasvattaja,

Jalostustoimikunta on vuonna 2016 koonnut sähköpostilistan rotuyhdistyksen kasvattajalistaltalta aiempaa aktiivisempaa yhteydenpitoa varten jalostuksellisissa asioissa jalostustoimikunnan ja kasvattajien välillä. Sähköpostilistaa ei ole aiemmin käytetty tai tallennettu vastaavassa laajuudessa, joten listan kerääminen aloitettiin ns. tyhjästä.

Listalle kerättiin sähköpostiosoitteita myös niistä kasvattajista joilla on pentueita ollut viime vuosina ja toimiva sähköpostiosoite on löytynyt kohtuullisella vaivalla, jotta rotuyhdistys pystyisi toimimaan mahdollisimman laajasti ja tehokkaasti rotujen hyväksi. Pikku hiljaa yhteystietoja on lisätty listaan kasvattajien omasta pyynnöstä, mutta toki kaikkia kasvattajia ei yhteissähköpostit ole vielä tavoittaneet.

Mikäli et ole saanut joukkosähköposteja (viimeisimpänä värikysely noin viikko sitten), voit halutessasi pyytää listalle lisäämistä laittamalla sähköpostia osoitteeseen jalostus.sbcak(at)gmail.com.

Joissain tilanteissa jalostustoimikunta voi kuitenkin katsoa aiheelliseksi jakaa sähköposti vain rotuyhdistyksen kasvattajalistaltalla oleville kasvattajille tai heille etukäteen (esim. rotuyhdistyksen toimintaa koskevat asiat). Liittymällä sähköpostilistan lisäksi SBCAK:n kasvattajalistalle olet parhaiten mukana toiminnassa.

Terveisin, jalostustoimikunta