Agilityn sekä TOKO:n SM-kilpailut ovat peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Tapahtumakalenteri päivitetty kisojen osalta.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi, SBCAK ry on päättänyt perua tämän vuoden erikoisnäyttelyn Saarijärvellä. Seuraava rotujen erikoisnäyttely pidetään 12.6.2021 Helsingissä.

Palveluskoirien rotumestaruus on siirtynyt syyskuulle.

Paimennusten SM-, NM- ja RM-kilpailut siirtyvät lokakuulle. Kaikki kilpailut järjestetään Somerolla.

Tapahtumakalenteri on päivitetty kisojen ja näyttelyn osalta.

SBCAK ry:llä on tarjota jäsenilleen alennuskoodi, joka oikeuttaa 20% alennukseen MyDogDNA2020 -testipaketista ja sen lisäpalveluista (dna-tunniste, Optigen add-on testit PRA ja CEA).

Koodin saat pyytämällä jäsensihteeriltä: jasensihteeri.sbcak(at)gmail.com.

 

Espoon Eläinfysioterapia tarjoaa SBCAK:n jäsenille puoleen hintaan verkkokursseista kesäkuun loppuun asti!

Espoon Eläinfysioterapia tarjoaa SBCAK ry:n jäsenille mahdollisuuden jumpata koiria verkkokurssien avulla alennuksen kera. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia koirien fysiikan kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Verkkokursseista löytyy jopa myös agilityohjaajille itsellensä nautiskeltavaa fysiikkaharjoitteiden muodossa! Espoon Eläinfysioterapia tarjoaa nyt 50% alennuksen kaikista verkkokursseista! Ehkä pian monet bordercolliet ja kelpiet ovat paremmassa kunnossa, kuin vähään aikaan? Muistetaanhan myös levon merkitys, siitä on tarjolla ilmainen verkkokurssi tarjolla.

Miten saat hyödynnettyä tarjouksen? Kun ostat Espoon Eläinfysioterapian nettisivuilta verkkokurssin, saat jäsenedun käyttöösi käyttämällä kampanjakoodia BCKelpie.

 

EISEPURE tarjoaa SBCAK:n jäsenille 20% alennusta kaikista ostoista vuoden loppuun asti!

EISEPURE tarjoaa koiran ensiapu- ja terveysaiheisia nettikursseja. EISEPUREn taustalla ovat Suvi ja Teppo Heinola, molemmat ammatiltaan eläinlääkäreitä ja he haluavat auttaa koiranomistajia koirien terveyden hoidossa ja erityisesti jakaen ensiaputietoutta, jotta jokainen meistä osaisi toimia tiukan paikan tullen.

EISEPURE tarjoaa SBCAK ry:n jäsenille vuoden 2020 loppuun asti 20% alennuksen jokaisesta ostosta ja samalla jokainen osto myös kerryttää 5€ SBCAK ry:lle! Jokainen osto siis tukee myös SBCAK ry:tä.

Miten saat hyödynnettyä tarjouksen? Käytä kampanjakoodia SBCAK, jonka lisäämällä ostopolussa saat jäsenedun käyttöösi tehdessäsi ostosta EISEPUREn nettisivuilla eisepure.fi.

 

Sporttirakki 10% alennus PRO-jäsenyydestä SBCAK:n jäsenille toukokuun loppuun mennessä tilattuna!

Sporttirakki tarjoaa laaja-alaisesti eri koiralajien harrastajille sisältöä ja moni meistäkin on jo saattanut tutustua heidän tarjoamaan sisältöönsä. On tarjolla artikkeleita ja nettiluentoja, sekä arkisto, josta löydät myös aiemmin tarjolla olleita luentoja.

Tarjolla on siis Sporttirakin PRO-jäsenyyden kuuden kuukauden tai 12 kuukauden hinnasta 10% alennuksen yhdistyksen jäsenille! Eikä haittaa, jos olet jo tuon jäsenyyden itsellesi lunastanut, voit hyödyntää alennuksen seuraavan uusintatilauksen yhteydessä.

Mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi edun käyttöösi? Tee sitova tilaus alla olevan lomakelinkin kautta. Jäsenyytesi tarkistetaan ja tilaus toimitetaan sitten Sporttirakille, josta saat ohjeet tilauksen tekemiseen alennetulla hinnalla.

Tämä tarjous on voimassa toukokuun loppuun asti, eli teethän lomakkeen kautta tilauksen viimeistään 31.5.2020! Luethan vielä tarkasti lomakkeen alussa olevan viestin. Antoisia hetkiä monipuolisen sisällön kanssa!

LOMAKKEESEEN »

 

PRO KOIRAKKO

Pro Koirakko tarjoaa luentoedun sinulle, joka haluat oppia ihmisen ja koiran välisestä suhteesta. Tarjolla on nyt Päivi Saarilahden luento Tasapaino – Yhteys – Itseluottamus, ja lisää on tulossa!

SBCAK ry:n jäsenenä saat 50% alennuksen verkkokaupan luennoista. Luennot ovat katsottavissa 31 vuorokauden ajan kunkin luennon ostohetkestä. Etu on voimassa kesäkuun loppuun.

Edun saat käyttöösi koodilla SBCAKjuhla. Pääset hyödyntämään alennuksen kirjaamalla koodin oston yhteydessä kuponki-kenttään.

Luentoon pääset tästä »

Koirien epilepsian etenemistä ja hoitovasteen biomarkkereita koskien on alkamassa tutkimus Helsingin yliopistolla. Tutkimukseen haetaan bordercollieita, joilla on todettu tuore epilepsia eikä lääkitystä ole vielä ehditty aloittaa. Tutkimukseen osallistujat saavat kattavat alkututkimukset sekä seurantakäynnit 3 kk ja 12 kk kohdalla sairauden toteamisesta merkittävästi alennettuun hintaan.

Linkki tiedotteeseen (pdf)

Paikka: Kouvola
Aika: 12.9.2020
Järjestäjä: Kouvolan palveluskoirayhdistys ry
Lajit: PAJÄ1-3, PAHA1-3, PAEK1-3, PAVI1-3

Tarkemmat ilmoittautumistiedot löytyvät Virkusta.

Linkki kisamainokseen »

HUOM! Koronaviruksen tilanteen vuoksi kisa on siirretty syyskuulle!

 

Yhteistyössä:

 

Page 1 of 19